T. Klok Dienstverlening

wat kan ik voor U betekenen?

Vanaf september 2007 ben ik werkzaam als eenmansbedrijf wat zich bezig houd met verschillende vormen van dienstverlening.

repa1

 

Het oplossen van computerproblemen heeft al vanaf de opkomst van de PC mijn interesse, steeds vaker werd er door familie en kennissen een beroep op mij gedaan om problemen op te lossen. De klantenkring werd op een gegeven moment zo groot dat ik er mijn dagelijks werk van heb kunnen maken.

Naast reparatie's en het oplossen van software-problemen kunt u bij mij terecht voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte computers en laptops. Ook voor overige randapparatuur bent u bij mij aan het goede adres.

 

Tegenwoordig heeft bijna elk huishouden één of meerdere computers en laptops. Om al die verschillende apparaten met elkaar samen te laten werken kan ik voor u een netwerk aanleggen,

camera2

 al dan niet draadloos. Meestal heeft u de benodigde apparatuur al in huis en is het een kwestie van juist instellen.

 

Ongeveer vier jaar geleden kreeg ik een aanvraag om een alarminstallatie aan te leggen, ik heb me sindsdien verdiept in alle vormen van elektronische beveiliging. Camerabeveiliging is een relatief eenvoudige oplossing om uw eigendommen te bewaken. Wij kunnen voor u de complete installatie verzorgen. 

 

Uitstraling is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. T. Klok Dienstverlening kan voor u uw complete huisstijl verzorgen inclusief het ontwerpen van uw website. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, enveloppen etc. allemaal bedrukt met uw eigen logo. Ook voor kleinere aantallen kan ik concurreren met de grotere printshops. Lees meer.....

 

Sinds 1995 verzorg ik voor particulieren en kleine bedrijven de complete aangifte inkomstenbelasting en BTW-aangifte. belastingaangifteVraag vrijblijvend naar onze tarieven.

 

Vanaf mijn start als ZZP-er verhuur ik mijzelf, voornamelijk als  chauffeur, maar voor alle voorkomende werkzaamheden kunt u mij bellen. Ik heb VAR-verklaringen "Winst uit Onderneming" voor chauffeurswerkzaamheden en bouwwerkzaamheden. Ik ben in het bezit van rijbewijs BCDE + CCV-B (goederen- en personenvervoer). Ook heb ik het certificaat "Veewaardig Vervoer". Ruime ervaring als chauffeur, (o.a. met autolaadkraan, bakwagen, trekker-oplegger, koeloplegger etc.) maar ook langdurige ervaring in de  omgang met vee(kalveren en varkens). Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09095228