T. Klok Dienstverlening

wat kan ik voor U betekenen?

Het invullen van de belastingaangifte is een jaarlijks terugkerend ritueel; de Belastingdienst streeft ernaar om voor 1 april alle aangiftes binnen te hebben.belastingaangifte2

Is de belastingaangifte een blok aan uw been? Ik kan voor u de aangifte inkomstenbelasting verzorgen. Nadat we een afspraak hebben gemaakt kom ik bij u langs met de laptop en verzorg ik bij u aan huis de aangifte.

 

Voor éénmansbedrijven zoals bijv. zzp-ers kan ik ook de BTW-aangifte verzorgen. U levert ons eens per kwartaal uw facturen en betaalde rekeningen, het te betalen of te ontvangen BTW-bedrag rekenen wij voor u uit. Ook de complete administratie voor ZZP-ers is bij mij in vertrouwde handen. belastingaangifte3Bent u aan een administratiekantoor of accountantskantoor al gauw 1500 tot 2000 euro per jaar kwijt, neem dan eens vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik voor u kan betekenen. U bent bij mij beslist goedkoper uit!! De kwaliteit is hetzelfde, zoniet beter. Bij ons bent u géén nummer maar krijgt u persoonlijk aandacht en u heeft altijd één vast aanspreekpunt die ook 's avonds of zaterdags bereikbaar is voor de klant.

 

Sinds kort kan ik u ook adviseren en begeleiden met de overstap naar een (ander) boekhoudpakket. Steeds vaker krijg ik de vraag of er niet een eenvoudig programma bestaat om zelf BTW-aangifte te doen en wat meer grip te krijgen op uw cijfers. De laatste maanden heb ik verschillende klanten geholpen met de overstap naar het programma Snelstart. Wilt u hier meer over weten, neem dan gerust contact met ons op.